Minunea Maicii Domnului in Craiova

„Intru nastere fecioria ai pazit,

intru adormire lumea nu ai parasit”

Minunea s-a petrecut acum 20 de ani in cartierul Rovine al Craiovei. In timp ce parintii plecasera pentru putin timp la piata si-au fetita de 4 ani dormind, incuind-o in casa. Trezindu-se singura, copila nu a suportat siguratatea si cutand sa parasesca casa, pentru a merge macar la un loc de joaca, a cazut de pe balcon, de la etajul 4.

Fetita a fost dusa la spitalul de urgenta din Craiova (Spitalul Nr. 1), intrucat parea sa fie in viata. Cine isi poate inchipui groaza parintilor ce asteptau pe holul spitalului costatarea medicului de garda. Cate promisiuni nu au facut atunci lui Dumnezeu, ca vor posti,  toate posturile, ca se vor ruga, ca vor merge la Biserica in fiecare duminica, numai ca fata lor sa scape cu viata. In sfarsit doctorul iese din salonul de urgente si spune: S-a intamplat o minune. Nu numai ca nu a murit dar nu am gasit nici macar o zgarietura.

Fericiti si neuitand promisiunile facute lui Dumnezeu, oamenii au mers impreuna cu fetita la catedrala „Sfantul Dimitrie izvoratorul de mir”. Atunci cand fetita ajunge inaintea icoanei Maicii Domnului de pe Catapeteasma ii spunei mamei sale: Mama, eu o cunosc pe femeia aceasta, ea ma tinut in brate cand am cazut si ma asezat jos.

Am relatat minunea asa cum s-a transmis din marturia parintilor. Am avut bucuria sa constat ca fata (care are acum 24 de ani) a marturisit minunea pe un site ortodox:  http://www.razbointrucuvant.ro/2009/03/25/o-minune-a-maicii-domnului-din-zilele-noastre/

Anunțuri

One Response to Minunea Maicii Domnului in Craiova

  1. Vlad Herman spune:

    Doamne ajuta! As putea sa preiau aceasta marturie pt o carte?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: