La cine cerem ajutor?

O vânzătoare dintr-un magazin din Pompano Beach, localitate în statul american Florida, l-a invocat pe Iisus când un bărbat a ameninţat-o cu pistolul după ce îi ceruse să-i arate un telefon mobil, vrând apoi banii din casă, potrivit site-ului abcnews.go.com

Nayara Goncalves, în vârstă de 20 de ani, i-a vorbit calm bărbatului despre Iisus şi credinţa ei, până când el a plecat, fără a lua niciun ban.

O camera de supraveghere din magazin a surprins discuţia dintre Goncalves şi tâlhar.

Hoţul i-a spus că urăşte demersul său, declarându-se jenat, dar că „nu are de ales”. El a adăugat că va fi evacuat dacă nu găseşte 300 de dolari.

Când vânzătoarea i-a arătat banii încasaţi, spunându-i ca ea va trebui să plătească din salariu, bărbatul i-a urat o zi bună. „Să aveţi o zi bună şi Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a spus el când a plecat.

Kayla Concepcion, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, a spus că e „complet unic” ce s-a întâmplat.

(mediafax.ro)

Cazul petrecut la Florida este o excepţie nu prin faptul că hoţul s-a înduioşat şi a plecat fără nici o pradă ci mai degrabă este o excepţie că în loc să caute butonul de alarmă sau să caute alte metode de a ieşi din situaţia disperată, vânzătoarea şi-a adus aminte de Hristos. De ce atunci când suntem în situţii disperate ne rugam de răufăcători (fie că sunt jefuitori sau violatori), cerem ajutor la eventuali oameni ce ne-ar auzi, strigăm cât putem de tare, dar ne este greu sa cerem ajutorul lui Hristos?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: