La cine cerem ajutor?

O vânzătoare dintr-un magazin din Pompano Beach, localitate în statul american Florida, l-a invocat pe Iisus când un bărbat a ameninţat-o cu pistolul după ce îi ceruse să-i arate un telefon mobil, vrând apoi banii din casă, potrivit site-ului abcnews.go.com

Nayara Goncalves, în vârstă de 20 de ani, i-a vorbit calm bărbatului despre Iisus şi credinţa ei, până când el a plecat, fără a lua niciun ban.

O camera de supraveghere din magazin a surprins discuţia dintre Goncalves şi tâlhar.

Hoţul i-a spus că urăşte demersul său, declarându-se jenat, dar că „nu are de ales”. El a adăugat că va fi evacuat dacă nu găseşte 300 de dolari.

Când vânzătoarea i-a arătat banii încasaţi, spunându-i ca ea va trebui să plătească din salariu, bărbatul i-a urat o zi bună. „Să aveţi o zi bună şi Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a spus el când a plecat.

Kayla Concepcion, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, a spus că e „complet unic” ce s-a întâmplat.

(mediafax.ro)

Cazul petrecut la Florida este o excepţie nu prin faptul că hoţul s-a înduioşat şi a plecat fără nici o pradă ci mai degrabă este o excepţie că în loc să caute butonul de alarmă sau să caute alte metode de a ieşi din situaţia disperată, vânzătoarea şi-a adus aminte de Hristos. De ce atunci când suntem în situţii disperate ne rugam de răufăcători (fie că sunt jefuitori sau violatori), cerem ajutor la eventuali oameni ce ne-ar auzi, strigăm cât putem de tare, dar ne este greu sa cerem ajutorul lui Hristos?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: