Extraterestrii discuta deja cu bulgarii

O grupare de oameni de stiinta din guvernul bulgar a afirmat ca extraterestrii exista intr-adevar, iar bulgarii sunt singura natiune cu care fiintele venite din spatiu au acceptat sa comunice in ultimii ani.

Cercetatorii din cadrul Institutului Bulgar de Cercetari Spatiale declara ca lucreaza in prezent la descifrarea unui complex set de simboluri remis lor de catre extraterestri. Mai mult decat atat, conform acelorasi savanti bulgari, fiintele din alte lumi sunt ocupate sa raspunda la un numar de 30 de intrebari esentiale trimise de catre vecinii nostri de la sud de Dunare. Lachezar Filipov, directorul Institutului Bulgar de Cercetari Spatiale, confirma ca oamenii din subordinea sa duc deja tratative cu extraterestrii. Echipa sa se ocupa si cu analizarea si descifrarea celor peste 150 de simboluri din lanurile si culturile de cereale din intreaga lume.

Extraterestrii sunt peste tot in jurul nostru, ne privesc si ne studiaza in fiecare clipa. Pana si Vaticanul a recunoscut existenta lor. Nu sunt dusmanosi fata de oameni, mai degraba vor sa ne ajute, dar omenirea nu este indeajuns de evoluata pentru a intra in contact direct cu ei. Cu toate acestea, exista o raza de speranta, deoarece rasa umana va ajunge sa comunice cu fiintele din spatiu in urmatorii 10 ani. Extraterestrii sunt deranjati de comportamentul amoral si distructiv al oamenilor in privinta naturii, fata de care nu manifesta respectul necesar„, declara acesta in continuare.

Conform savantilor bulgari, nu vom comunica cu extraterestrii prin intermediul undelor radio sau altor mijloace tehnologice, ci prin puterea gandului si telepatie.
Problema extraterestrilor a dus in decursul saptamanii trecute la dezbateri si discutii intense intre presedintele bulgar Georgi Parvanov si ministrul de finante Simeon Djankov.

sursa:www.descopera.ro

Din declaraţiile făcute mai sus ar rezulta că relaţia cu aşa-zişii extratereştri este mai mult un act de spiritism. Deci uluitoarea descoperire de ştiinţă, este de fapt un act total neştiiţific. Dacă astfel de extratereştri caută ştiinţa, ar putea să-i întrebe pe creştini care comunică de mii de ani cu un soi de „extratereştri”(fiinţe care nu traiesc pe pământ) şi cărora li s-a şi arătat sub diverse chipuri(bineînţeles că este vorba de îngeri). De aici până la „omuleţii verzi” mai este decât un pas a cărui lungime tinde spre infinit.

Reclame

2 Responses to Extraterestrii discuta deja cu bulgarii

  1. 301053 spune:

    ce de aberatii.

  2. Nasa Apolo 20 Monalisa spune:

    Incerc sa comunic cu extraterestri , si cu Dumnezeu – in cat timp ajunge mesajul meu la ei? chiar in timp real sau cativa ani sau 1000 de ani sau niciodata ? incerc in seara asta sa vedem daca pe mamaia mea o poate ajuta –

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: